Over

Wie is Arty Pictures?

 

Hoi, ik ben Stijn Matthé. Geboren in 1983 en, samen met mijn vrouw Ellen en 2 beagles, wonende te Brecht.

Van opleiding ben ik van alles wat. Als leergierige generalist wil ik van zoveel mogelijk verschillende zaken proeven. Uiteindelijk heb ik een diploma gehaald in een sociale richting. Mensen vooruit helpen doe ik toch nog steeds het liefst.

Arty P

17 jaar lang was ik actief als DJ. Feesten, fuiven, danscafé's, discotheken, ... Alles passeerde de revue. De naam Arty P komt nog uit deze periode. Zet de 'P' maar eens vooraan ipv achteraan ;-)

Arty Pictures

Na 17 jaar werd het tijd om verder te gaan naar het volgende hoofdstuk. Ik begon met Urbexfotografie. In dit kleine, afgesloten wereldje leerde ik mijn vrouw kennen en samen trokken we naar de meest indrukwekkende, verlaten gebouwen. Gans België, Polen, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, ... Elk weekend waren we ergens ten velde te vinden.

Tijdens deze periode werkte ik overdag voor een innoverend IT-bedrijf, waar ik mede-verantwoordelijk was voor de digitale inclusie van de burgers, stadsmedewerkers, politie, onderwijs, ...

Kollektieve klub

Ook dit hoofdstuk is weer voorbij en zoek ik opnieuw uitdagingen. Samen met 2 vroegere collega's uit de sociale sector startte ik in 2017 Het Kollektief op. Hier zet ik me dag in dag uit in voor de profilering van zelfstandigen naar de buitenwereld toe. Deze job geeft me de mogelijkheid te blijven innoveren en bijleren. Dit geeft de nodige voldoening aan mijn leergierigheid en mijn klanten hebben er alleen maar voordeel bij. Win-Win ;-)

 
stijn geknipt.png